Privatlivspolitik gældende for:

Dalsgaard Garn
Nørregade 29
7100 Vejle
TLF: +45 28740708
CVR: 38941933
Data ansvarlig: Helle Dalsgaard Sørensen

Når du benytter Dalsgaard Garn behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til den nye Europæriske persondatalov (GDPR) som blev effektueret 25. maj 2018.

Hvad er GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny Europæisk persondatalov der træder i kraft den 25. maj 2018. Formålet med GDPR er at have de samme databeskyttelseslove i alle EU-medlemsstater og at give borgerne mere kontrol over, hvordan og hvornår deres data anvendes.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Når du benytter vores webshop, f.eks. når du registrerer dig som kunde, opdaterer din profil, foretager køb eller tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig.

Dalsgaard Garn gemmer følgende oplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger herunder: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. firmaadresse
  • Ordredata, købshistorik, betalingsoplysninger
  • Samtykke til nyhedsbreve
  • Persondata, herunder kontaktoplysninger, i mails til vores medarbejdere
  • Brugeradfærd og IP-adresse i forbindelse med brug af webshoppen, der indsamles via cookies

For brugere som opretter sig på vores webshop, gemmer vi de personlige informationer de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webshoppens administratorer kan også se og redigere disse informationer.

Hvis du skriver en anmeldelse til et af vores produkter på webshoppen, så bliver kommentaren og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvorfor og hvordan anvender vi dine oplysninger?

Dalsgaard Garn bruger dine personlige oplysninger til at levere vores produkter, give dig en personlig tilpasset oplevelse på vores webshop, kontakte dig anående din brugerkonto og vores produkter, yde dig kundeservice, give dig personlig tilpasset annoncering og markedsføring samt at modvirke og undersøge svindel og ulovlige aktiviteter.

Vi videregiver kun relevante og nødvendige oplysninger til tredjeparttjeneste udbydere, der hjælper os med at levere vores produkter, levere nyhedsbreve samt betalingsbehandling tjenester.

Vi vil ikke uden dit samtykke sælge, udleje eller på anden vis videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til disses markedsførings- og annonceringsformål.

Dine oplysninger gemmes i 5 år. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

Hvad er ‘retten til at blive glemt’?

Hvis du har en konto hos Dalsgaard Garn, eller har skrevet kommentarer/produktanmeldelser, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Ønske om indsigt eller sletning af data rettes til gdpr@dalsgaardgarn.dk.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige data, er du i din fulde ret til at indgive denne klage til Datatilsynet.

Cookies

Cookies i din browser benytter vi til at gemme små oplysninger om dit besøg. Disse oplysninger er bl.a. nødvendige for at vi kan finde den indkøbskurv og ønskeliste som tilhører dig med dine produkter, samt for at vise dig ‘Seneste viste produkter’ så du nemt kan finde tilbage til dine yndlings produkter.
Cookies er ganske enkelt uundværlige for en ordentlig oplevelse på vores webshop.

Dalsgaard Garn anvender ikke tredjeparts cookies.

Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser.
Vær dog opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af vores webshop, hvis du fravælger cookies. Mange af de
interaktive funktioner, som webshoppen tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan
forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Har du yderligere spørgsmål omkring Dalsgaard Garn’s privatlivspolitik, kontakt os da på gdpr@dalsgaardgarn.dk